USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Територіальним громадам повернули мільйони

3 Вересня 2012 15:19
Державі та територіальним громадам відшкодували майже 6 мільйонів гривень.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури в області.

Так, з початку року завдяки вжитим правоохоронними органами та органами юстиції області заходам суттєво зросла питома вага відшкодованих у ході слідства збитків. Загалом на стадії слідства відшкодували понад 21 мільйон гривень, зокрема майже 6 мільйонів – державі та територіальним громадам.

Більш ніж у 7 разів зріс відсоток відшкодувань на стадії досудового слідства у справах, що перебували у провадженні слідчих органів прокуратури. Наклали арешт на майно обвинувачених на суму, яка майже удвічі перевищує суму невідшкодованих збитків.
Також суму збитків, заподіяних державним інтересам, які не були відшкодовані на стадії розслідування злочинів, повністю охопили прокурорськими позовами.

Також у прокуратурі повідомили: водночас дії оперативних і слідчих підрозділів не завжди є узгодженими. Недостатньо взаємодіють і правоохоронні органи та органи державної виконавчої служби. Тому мають місце проблеми несвоєчасного виконання судових рішень, тяганини із відшкодуванням збитків і поновленням порушених злочинами законних прав громадян та інтересів держави.

«Оцінку діям правоохоронних органів дають люди. Для кожного громадянина, який потерпів від злочину, важливими є реальність та обсяги відшкодування, завданої йому шкоди. Саме задля цього і мають узгоджено працювати усі правоохоронці», - висловився прокурор області Андрій Парака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Людмила Показати IP 4 Вересня 2012 00:43
А Зелінський С. відшкодував за оренду кінотеатру "промінь" 2 400 000 гривень, пане прокуроре, чи Б. М.Д. затер-замяв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus