USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Цукровим заводом Волині займеться прокуратура області

29 Травня 2009 13:53
Генеральна прокуратура України розглянула звернення Волинської облради за заявою Володимир-Волинського міського голови Петра Саганюка щодо протиправних дій службових осіб ВАТ «Володимирцукор». Про це 29 травня повідомляють «Волинські Новини».
 
Оскільки порушені у зверненні питання належать до компетенції органів прокуратури Волинської області, якими не приймались рішення за наведеними доводами, на підставі статті 121 Конституції України та статтей 13 і 15 Закону України «Про прокуратуру» звернення  облради направлено для вирішення прокурору Волинської області.
 
Йому доручено організувати належну перевірку доводів, прийняти рішення згідно з вимогами чинного законодавства, і повідомити заявника про вжиті заходи у передбачений законодавством строк.
 
Хід перевірки Генеральною прокуратурою України контролюється, – повідомляє офіційний сайт Волинської облради.
 
Нагадаємо, що на підприємстві - далеко не найкраща ситуація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus