USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – бюджет-«унікум»

4 Лютого 2014 15:46
Бюджет міста чи не вперше приймається без затвердження обласного бюджету. Такого донедавна в місті не було.

Таку думку висловив депутат Олег Чернецький під час постійної комісії з питань бюджету та фінансів міської ради, яку він очолює, сьогодні, 4 лютого.

«Ми вперше в історії затверджуємо бюджет в таких умовах, коли республіканський бюджет блискавично прийнятий, а обласний не прийнятий взагалі», - зазначив голова комісії.

На його думку, це – нонсенс, за час його каденції подібних випадків не було. Утім, депутати зауважили, що бюджет Луцька не залежний від обласного бюджету. Тож нічого особливого не буде.

Нагадаємо, загальна сума бюджету Луцька на 2014 рік більше 1 мільярда гривень. Сесія, на якій планують затвердити бюджет, відбудеться 7 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Людмила Показати IP 4 Лютого 2014 16:27
Теж мені великий "економіст" знайшовся! Параметри бюджету області затверджені у держбюджеті і особливих змін там вже не буде! Всі параметри розіслали в міста і райони і нічого такого в цьому немає! Захотів Чернецький у "розумника" пограти?!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus