USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Ремонти, прибирання та нові тролейбуси: які зміни внесли до бюджету Луцька

28 Березня 2018 14:52
У бюджет Луцька 2018 року внесли зміни, перерозподіливши кошти на нагальні проблеми. Зокрема, передбачили гроші на закупівлю тролейбусів для ЛПЕ, на санітарне прибирання міста, на документацію для ремонту освітніх та культурних закладів тощо.

Про запропоновані зміни поінформувала начальник департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова під час сесії Луцької міської ради.

«Пропонуємо передбачити 37,5 тисяч гривень на придбання макетів писанок, які в Луцьку розписуватимуть, 800 тисяч - управлінню молоді та спорту на ремонт клубу «Фаворит», 50 тис. грн на розчищення бордюр від землі, 50 тис. на санітарну чистку міста. Крім того, пропонується виділити 150 тисяч на спецтехніку, 20 тисяч гривень на КП «Парки та сквери міста Луцька» для кронування дерев.

Також виділяємо гроші на виготовлення проектно-кошторисної документації для капремонту даху ДНЗ №13 і музичної школи №1. Ще була пропозиція від депутата Ігоря Поліщука передбачити 195 тисяч гривень на придбання понтонів та влаштування причалів на річці Стир», - розповіла Лілія Єлова.

Також майже 2 мільйони гривень виділять з бюджету Луцька на закупівлю якісних тролейбусів із кондиціонерами та доступністю для людей з інвалідністю. Ще 300 тисяч гривень передбачили на капремонт спортмайданчиків.

Зміни до бюджету стосуються й звільнення окремих комунальних підприємств Луцька від податку на прибуток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus