USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дітей учасників АТО в Луцьку безкоштовно харчуватимуть

21 Січня 2015 10:44
На безкоштовне харчування дітей учасників АТО виділили трошки більше 814 тисяч гривень.

Про це під час засідання виконавчого комітету повідомила начальник управління фінансів Луцької міської ради Лілія Єлова.

З її слів, загальна сума харчування у галузі освіти у Луцьку освіті складе 17 мільйонів 567 тисячі гривень, в тому числі 814,2 тисячі гривень на забезпечення безкоштовним харчуванням дітей учасників АТО, та дітей, батьки яких загинули під час проведення АТО.

Окрім цього, кошти місцевого бюджету будуть направлені на оплату харчування, на оздоровлення дітей в пришкільних таборах та забезпечення безкоштовним проїздом у міському транспорті дітей відповідно до «Комплексної Програми підтримки учасників АТО та їх сімей – мешканців міста Луцька».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus