USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани розплачуються за поганий ремонт у дворах

4 Лютого 2014 18:30
У Луцьку роблять неякісний ремонт прибудинкових територій, за який розплачується міськрада повторним ремонтами. А все це - кошти платників податків.

Про це дискутували сьогодні, 4-го лютого, під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

«Був ремонт, але якість не завжди відповідає заплаченому. Той, хто зробив роботу, має нести відповідальність, а не щороку міськрада покриває той безлад, який зробив підрядник. Чи з виконавцями ремонтних робіт є гарантійна угода на рік-два?», - запитав у заступника Луцького міського голови депутат Артур Василевський.

Тарас Яковлєв запевнив, що підрядник несе відповідальність, але договору немає й проблема зовсім в іншому: «У нас усе робиться нормальної якості, але тут інше діло, що мешканців не завжди влаштовує зроблене, всім не вгодиш. Треба самим мешканцям дивитися, щоб не ламали майданчики».

Артур Василевський сказав, що як немає гарантійного договору, то частина податків, які відраховують з доходів лучан, й надалі будуть йти "на вітер".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 4 Лютого 2014 20:06
Не треба ля-ля, пане Тарасе! Тут вже публікували фотографії свіжезробленого ремонту де було на всі 100% видно якість цих робіт. В нас же спочатку кладуть асфальт, потім згадують про каналізацію та іншу інфраструктуру. І дійсно, ремонти прибудинкових територій робляться не так як треба громаді, а так як треба підрядчикам, навіть не ЖЕКам! То якої ви хочете реакції? Можливо перед початком ремонту слід зібрати мешканців та обрати варіант який би задовільняв громаду?
дістали Показати IP 4 Лютого 2014 23:34
Б*****.. коли вже по Шота-Руставелі дорожне покриття у дворах висоток зявиться?? Зараз сніг зійде і знову танком хіба проїхати окопи можна буде.. Нема на вас Сталіна... або хочаб Лукашенка )))
Андрій Показати IP 5 Лютого 2014 09:59
А при чому тут майданчики?Мова ведеться про якість асфальтового покриття,що показано на фото.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus