USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку відкрили нове відділення ПриватБанку*

4 Квітня 2014 11:03
Універсальне відділення ПриватБанку, де можуть обслуговуватися фізичні та юридичні особи, відкрили в обласному центрі на Київському майдані, 2 квітня.

Донедавна мешканцям Київського майдану доводилося обслуговуватися у відділеннях, розташованих біля готелю Лучеськ і на проспекті Волі, навпроти стоматологічної поліклініки. Також було відділення у комерційному коледжі, яке спеціалізувалося на освітній сфері.

Те, що на Київському майдані банківське відділення вкрай необхідне, свідчить і те, що в цьому мікрорайоні багато офісів, юридичних осіб та й житловий масив немалий.

У новому відділенні працюватимуть 4 особи: керівник, касир, спеціалісти з обслуговування фізичних та корпоративних осіб.


Керівник відділення «Київський майдан» Андрій Гурський розповідає, що в офісі вже є оформлена зона 24/7/365, де цілодобово працюють термінали самообслуговування і можна здійснити будь-які платежі. До слова, така зона – не перша в місті, вже чимало відділень мають таку «кімнату». Втім, раніше доводилося реконструйовувати діючі офіси, тут вже обладнали приміщення одразу.

«Це добра ознака, що в такий складний для країни час відкриваються нові відділення за новими стандартами. В нас є кваліфіковані спеціалісти, які можуть допомогти у вирішенні будь-яких питань. Ми максимально підходимо до кожного клієнта, допомагаємо їм вирішувати найважливіші питання», - розповідає він.

Керівник кущового відділення ПриватБанку Тетяна Римарчук розповідає, що головне в їх роботі – всебічна допомога клієнту.

«Головний принцип нашої роботи - доступність будь-якого продукту ПриватБанку для кожного клієнта. З цією метою ми скоротили кількість карток до мінімуму, тобто двох. Ми обслуговуємо програми для пенсіонерів, депозитні програми, які в нас діють. Ми є одним із банків, який постійно виплачує всі вклади: і ті, які закінчуються по терміну, і достроково. Навіть у такий складний час для країни, ми намагаємось зробити все, щоб не втратити довіру наших клієнтів і навчити їх користуватися технологічними новинками. які постійно у нас впроваджуються. Адже, дуже важливо дати клієнту більше, чим він вимагає», - каже вона.

Клієнти також задоволені, що на Київському майдані відкрилося нове відділення установи. Лучанка Ольга розповідає, що після переїзду в цей мікрорайон було незручно здійснювати перекази. Каже, що для оформлення зарплатної картки довелося їхати маршруткою, тепер же до банку можна дійти пішки.


«Я користуюся послугами ПриватБанку вже більше 10 років. Першу картку отримала в університеті – мені нараховували стипендію. Потім, коли народилася донечка – оформила картку для соціальних виплат. Як вийшла з декрету – зарплату також отримую на карту ПриватБанку. Я маю й картку Gold – дуже зручно. Тут чудовий колектив, жодного разу не було такого, щоб мені не допомогли, не проконсультували. Оформити картку – дуже просто, а завдяки послугам терміналу я забула що таке стояти в чергах - плату за телефон, Інтернет, комунальні платежі – все можу здійснити в будь-який зручний для мене час», - розповіла жінка.

Нове відділення ПриватБанку «Київський майдан» розташоване за адресою: вулиця Задворецька, 1, біля Державної податкової інспекції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus