USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клієнти ПриватБанку тепер не втрачатимуть на покупках у валюті*

8 Січня 2015 12:00
ПриватБанк рекомендує клієнтам обирати при оплаті картою в зарубіжних магазинах валюту країни перебування, щоб не втрачати на подвійний конвертації гривні чи іншої валюти, в якій відкрита карта. Про це повідомили у пре-службі ПриватБанку.

Так, ПриватБанк закликав своїх клієнтів при розрахунках картами за кордоном або в зарубіжних Інтернет-магазинах вибирати в якості валюти оплати валюту країни перебування. Це дозволить клієнтам уникнути втрат при подвійної конвертації гривні, або будь-який інший валюти в якій відкрита карта, які виникають при розрахунках в національній валюті за кордоном.

«Це специфіка міжнародних розрахункових операцій, якщо закордонний магазин або Інтернет-сайт готовий прийняти оплату в гривнях, він просто хоче додатково заробити на зайвої операції конвертації гривні, і клієнтові доведеться двічі заплатити за покупку доларів закордонним, а потім українським банкам, - йдеться в повідомленні прес -служби ПриватБанку. - Щоб не втрачати зайві гроші при розрахунках за кордоном, потрібно відразу розраховуватися у валюті. Відшкодування всіх витрат клієнтів по закордонних операціях, згідно з міжнародною практикою, відбуваються тільки в доларах або євро».

Як повідомили в банку, щоб захистити своїх клієнтів від втрат через подвійну конвертацію, з 4 січня банк обмежив транзакції, при яких конвертація гривні у валюту відбувається на стороні магазину. Також до 10-го січня банк поверне клієнтам гроші, які вони втратили через таку подвійну конвертаціюпри оплаті покупок до 3 січня.

Якщо ж магазини самостійно конвертують валюту без згоди клієнтів (в основному, це стосується Інтернет-магазинів, наприклад, Next, Wizzair, Google Adwords), клієнтам потрібно розплачуватися з доларової картки. Відкрити доларову картку можна в Приват24 в кілька кліків безкоштовно. При цьому клієнти ПриватБанку отримають можливість переказувати гроші з гривневої карти на доларову в розмірі 100 доларів в день.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кулішус Показати IP 8 Січня 2015 15:40
А ще цей банк безбожно тирить гроші з кредитних карток клієнтів.
трішки не так до Кулішус Показати IP 8 Січня 2015 15:53
наскільки мені відомо, гроші з карток тирить не банк, а колишні працівники на окупованих територіях
клиент приватбанка Показати IP 8 Січня 2015 15:58
Да. перед этим списывало по оф. курсу., а теперь чтобы клиенты привата, "щоб не втрачати " , должны платить по 19, 305 на сегодняшний день , (а то вдруг приват в минус уйдет).
Прикольно.... Показати IP 9 Січня 2015 22:43
Повна маячня. Поси за кордоном або автоматом вибирають валюту платежу або пропонують вибрати між валютою країни перебування і валютою країни-емітента карти. Для нас це гривня. І не має значення, в якій валюті карта.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus