USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку «завелася» своя «Оля Фреймут». ВІДЕО

18 Червня 2014 12:11
Хамська поведінка, обважування клієнта, м’ясо з мухами, смерть в акваріумі, перебиті цінники, «гнилі» акції – у Луцьку запрацював такий собі «Народний контроль».

Журналісти вирішили перевірити якість продуктів та наданих послуг у супермаркетах.

Детальніше у сюжеті, опублікованому на каналі youtube ТРК Аверс:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
лучани Показати IP 18 Червня 2014 12:23
Неподобається магазин,тоді не ходи туди. Силою виправити нікого не можна. За всі штрафи у кінцевому випадку заплатить рядовий споживач. Людина має голову та мозги, так що може вибрати та купити, а не кляузнячити та скандалити у приватному магазині.
споживач до лучани Показати IP 19 Червня 2014 15:57
якщо нічого не міняти і переставати ходити туди, де обважують, втюхують прострочені товари - то в магазини люди перестануть ходити. Споживач має право на якісний продукт чи послугу. А якщо продаєте гниле чи зіпсоване - то так і пишіть і ставте відповідну ціну! Ви, напевно, представник торгівельного закладу.
Сільпо Показати IP 18 Червня 2014 12:37
Зайдіть обов'язковий У Сільпо Сервіс 0, копійок здачі не надають при запитані де моя здача Відповідь : з своїми 2 копійками" і все.... центр, цум каса не більше 5-ох товарів і це вже не вперше, касири взагалі не зважають на здачу краще розраховуватись через термінал )))
лучани до Сільпо Показати IP 18 Червня 2014 12:47
Чого ти туда ходиш,якщо тобі хамлять?
МВ до лучани Показати IP 18 Червня 2014 14:16
знаєте в магазин хожду по тій по требі що і ви, але те що некультурні у нас продавці знають всі, ту саму Польшу поряд на касі... 5 хв стоїш... ніхто тебе не мурижить і карток та акцій не пропонує.... у нас же все навпаки.. та дівчина на касі ( я розумію що вона незадоволена життям і мала зарплата)... спочатку тебе огляне з ніг до голови... далі повільно і нудно тебе обслуговує...он живий приклад..http://www.youtube.com/watch?v=CzzRcDYQavs
лучани до МВ Показати IP 18 Червня 2014 14:26
Якщо ти такий критичний, то покажи ,як треба працювати. Наймись на касу. Якщо ти опускаєш безневольну касирку,то напевно тебе також опускають на твоїй роботі. Хороші працівники ніколи не будуть спускати злість на іншому працівнику.
Оля Показати IP 18 Червня 2014 14:10
Люди ви чого, всі робітники Сільпо чи іншого магазину?!! Це ваше здоров'я, куди не піди всюди все переклеєне, неякісне, гниле за великі гроші - це ж Україна, у нас не наї..., не проживеш. Хай хочь якась частина мешканців попіклується про нас з вами.
лучани Показати IP 18 Червня 2014 14:24
Якщо не ходити у хамські та брудні магазини,то ринкова конкуренція очистить від непотрібу. Жалобами,штрафами та істериками нічого не зміниш.
Сонячна Показати IP 18 Червня 2014 14:31
та не лише Сільпо...у Нашому Краї не дають здачі копійками...а у Фуршеті працівниці кас противнючі..таке враження, що всі винні в їхніх проблемах...
100 Показати IP 18 Червня 2014 14:41
А ви на касі стояли. Де на Вас фізично тих копійок наберешся. Те що не свіжі йогорти тухле мясо? В Європі націнка на товари складає майже два рази в нас 20%. Ще йогурт можна повернути виробникові(якщо це молокія) з галичиною не проходило. От то на одне спорчене треба продати 5 нормальних. А так перебив дату і все нормально.
Олена до 100 Показати IP 19 Червня 2014 10:29
В Європі зарплата 1000 євро а йогутр вартує 1 євро(умовно), а в нас зарплата 100 євро, а йогурт такоє 1 євро.Так про яку націнку ви говорите?Смішно....
споживач Показати IP 18 Червня 2014 14:42
кожен споживач має право на НОРМАЛЬНЕ ставлення до себе. з іншого боку серед споживачів теж хамів вистачає. так що підтверджується народна мудрість: "що посієш - те й пожнеш". а от на рахунок спорчених продуктів - тут власники магазинів не праві - є люди (хоча це дивно в наш час) схильні довіряти тому, що в магазині все свіже і придатне до споживання.
Сонячна Показати IP 18 Червня 2014 15:52
класне відео!! так в принципі воно і є!!!! а ще додам, про фуршет....з приблизно 90 камер схову...в 5 є ключі...то це як речі з собою не брати..хай крадуть??? і охоронця б змінили..таке мале дохле вічно сонне
М до Сонячна Показати IP 19 Червня 2014 16:01
Ви не зобов'язані залишати речі в комірчині, тим більше в тій, що не закривається. Потрібно знати свої права.
Кукушка Показати IP 18 Червня 2014 19:10
Ви Ще зробіть Перевірку у Супермаркеті по назві "Просто Маркет" який знаходиться за адресую ул. Ветеранов, 6 Луцьк, Волинська обл)
Джулія до Кукушка Показати IP 18 Червня 2014 23:00
Там уже "Велика Кишеня" :-)))))))))
Лучанин Показати IP 18 Червня 2014 21:43
А про найбільший центральний гіпермаркет ТАМ ТАМ забули чи не помітили проїзджаючи повз нього?)
my_gift Показати IP 18 Червня 2014 23:02
А в яку службу звернутись, коли випічка власного виробництва супермаркету мухами періодично атакується, не прикрита нічим? Так апетитно чорна жирна муха дивиться, наприклад, на вкритій цукровою пудрою булці в тому ж "Салюті"...
Жужа до my_gift Показати IP 19 Червня 2014 16:02
В санстанцію.
віталік каламбаха Показати IP 18 Червня 2014 23:50
задумка добра - технічно не підготовлена. почати потрібно з дозволу. а так, хто ви - раз і на лижі :))
Віра Шевчук Показати IP 19 Червня 2014 09:34
"Там-Там" буде у другому випуску сьогодні о 20.00)
Crackjack;) Показати IP 19 Червня 2014 20:46
Доброго дня. Дуже цікава передача, проте з деякими речами можна не погодитися. Як колишньому рядовому працівнику та адміністратору супермаркета хотілося б надати декілька коментарів, наприклад: 1. Відповідно до проведення акцій: Не завжди, як наведено в передачі, акція - це щось погане. Здебільшого проведення даних заходів відбувається з метою: - підвищення реалізації ТМ, підняття лояльності до бренда (тобто з ініціативи дистрибютора, за що постачальник/виробник попередньо домовляється з мережею сумермаркетів); - підвищення середнього чеку, реалізації загалом та залучення додаткового покупця (з ініціативи супермаркету, стараються для Вас). Так, існують і розпродажі товарів з підходящими термінами (як на відео у "Фуршет"), але тут я не бачу абсолютно нічого поганого, адже дата вказана на упаковці це по-суті термін на який виробник гарантує якість, а можливість придбати дешевше ці товари це тільки позитив. Повірте, я переїв і перепив стільки протерміновки, що можу сказати напевне. 2. Щодо продажу протермінованого товару: Так, це дійсно негативне явище яке ми спостерігаємо. Хоч з частини продуктів ми не отримаємо нічього поганого, то придбавши і споживши інші - це може призвести до дуже поганих наслідків. Тут проблема заключається більше в бездіяльності персоналу та відсутності контролю керівництвом, інколи це просто "людський фактор". Але наводжу для Вас один великий ПЛЮС. В деяких супермаркетах існують дуже гарні акції - "Знайдіть протермінований товар та отримайте такий же свіжий в подарунок". Серед цих супермаркетів: "ПАККО" та "Фуршет". Хоча остерігайтеся, адміністрація магазину має гарну фантазію та всіляко вигадує як обійти цю акцію щоб не видати товар безкоштовно, адже за цей товар вони платять зі сого кармана. Вам можуть дати відповідь, що дана акція скінчилася чи не має товару замінника тощо. В такому випадку, раджу, не відходячи далеко телефонуйте на гарячу лінію супермаркету і там Вам нададуть достовірну інформацію. Деякі покупці відвідують супермаркети не для покупок, а заради "халяви" (навіть записують підходящі терміни). 3. Щодо коментарів про обрахування клієнта чи невидачі решти касиром: Тут ситуація така, що касир зобов'язаний розраховувати клієнта точно. Чому? Тому що, касир навряд зможе розжитися додатковим заробітком за рахунок клієнта, адже при вилученні коштів перерахунок відбувається в присутності служби контролю супермаркету і при виявленій розбіжності на касі (допустима похибка становить 1-2 грн.) касир сплачує штраф чи то за плюс, чи то за мінус в касі. Щодо копійок - то дійсно може виникнути "казус", адже більшість покупців не має дрібних грошей, а кількість розмінної монети обмежена. Дякую, за увагу.
Віра Шевчук Показати IP 21 Червня 2014 15:16
Другий випуск "Народного Контролю": Там-Там, Сільпо, бойкот російських товарів, хитрощі російських товаровиробників: mediaavers.com/programi/narodnij-kontrol/
Анонім Показати IP 15 Квітня 2015 17:23
а де там там???? бояться ааа в там там пташки літають
Рая Показати IP 26 Березня 2016 09:02
Пташки, то не страшно, а в там тамі були і нічого такого страшного не знайшли, і не перешкоджав їм у зйомці ніхто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus