USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку зменшили пайову участь забудовнику, який реконструює парк на Конякіна

27 Вересня 2017 17:33
Зменшити розмір пайової участі для ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» на понад мільйон гривень вирішили депутати міськради.

Про це йшлося під час 31-ї сесії Луцької міськради 27 вересня.

Депутатам пропонували зменшити розмір пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат».

Начальник управління капітального будівництва міськради Леонід Карабан повідомив, що управління розглянуло технічні умови, схеми, акти виконаних робіт та рекомендувало зменшити розмір пайової участі для ПрАТ «ЛДБК» на понад мільйон гривень – з 5,277 мільйона до 4,241 мільйона гривень у зв’язку з проведенням реконструкції парку в районі вулиць Конякіна та Гордіюк. Зменшити пайову участь пропонують, зважаючи на те, що забудовник облаштував об’єкт соціальної інфраструктури – дитячий майданчик.

У декого з депутатів виникли зауваження щодо проекту рішення. Так, як аргумент наводили те, що забудовник зобов’язувався здійснювати реконструкцію парку та встановити дитячий майданчик відповідно до укладеного з ним меморандуму. Леонід Карабан відповів, що в управлінні є меморандум, у якому йдеться про передачу 10 квартир для учасників АТО. З його слів, в акт виконаних робіт не входять доріжки, викладені бруківкою, клумби, 16 лавок та 8 металевих смітників, вхідна арка тощо. Також не враховується ігрове обладнання, встановлене на дитячому майданчику.

У підсумку, депутати усе ж вирішили зменшити розмір пайової участі для ПрАТ «ЛДБК».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus