USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У школах Володимира-Волинського підвищили вартість харчування

4 Вересня 2015 17:17
Враховуючи підвищення цін на продукти харчування, виконавчий комітет міської ради ухвалив рішення від 4 вересня 2015 року № 227, відповідно до якого збільшать вартість харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах.

Про це повідомляє сайт міської ради.

Відтак, уже з 10 вересня вартість одноразового харчування для школярів встановлена у таких розмірах:для учнів 1-4 класів – 5,00 гривень (попередня вартість 4,50 гривні), для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких брали (беруть) безпосередню участь в антитерористичній операції та дітей із сімей, які перемістилися з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції – 8,00 гривень (попередня – 7,00 гривень).

До слова, якщо більшості з цих категорій дітей пільгове харчування передбачене державою, то для організації безкоштовного харчування дітей учасників АТО та переселенців, додаткові кошти буде виділено з міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 4 Вересня 2015 20:24
Перед виборам ? Ви що ?поверніть ціни назад, голосів більше получите!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus