USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Луцьким дітям у ДНЗ після Великодня влаштували піст

4 Травня 2016 13:21
Меню одного з луцьких ДНЗ відверто здивувало батьків. Привівши своїх чад після Великодніх свят до садочка, батьки прочитали меню і з’ясували, що сьогодні дітям влаштували справжній піст: ані м’яса, ані риби. А причина виявляється у тому, що постачальники так святкували Великдень, що в робочий ритм повернутися вдалося не всім.

Так, сьогодні в одному з луцьких ДНЗ на сніданок маленьким лучанам подали макарони з маслом, чай та хліб з маслом.

На обід дітвора мусить смакувати гороховий суп, картопляне пюре, салат з буряка та компот. А на вечерю їм подадуть молочний гречаний суп, каву (кавовий напій, - ред.) та хліб з маслом.
Зауважимо, згідно з оприлюдненою інформацією міського управління освіти, усі тендерні закупівлі м’яса птиці, яловичини, свинини для луцьких ДНЗ вже відбулися. Та чому сьогодні дітям не приготували м’ясних страв – невідомо.
Кореспонденти Інформаційного агентства Волинські Новини вирішили з’ясувати причину такого пісного меню для луцьких дітей у начальника міського управління освіти Олега Гребенюка.

Він зазначив, що про ці факти йому невідомо і пообіцяв з’ясувати, чому дітей сьогодні залишили без м’ясних чи рибних страв. Згодом посадовець прокоментував таке меню для луцьких діток. Мовляв, постачальники після свят не встигли завезти всі продукти.

«Це не тому, що не проведені тендери чи не заключені договори. Сьогодні постачання було утруднене у зв’язку зі святами, які були. Постачальники відзавтра відновлюють постачання в повному об’ємі. Все функціонує так, як треба, просто сьогодні трішки змінене меню. Сьогодні в меню введені молочні продукти, яйця, запіканки, борщ, суп і тому подібне», - пояснив Олег Гребенюк.

Щоправда, нарікають батьки, не виключено, що з сьогоднішнім меню їхні діти прийдуть додому голодними, попри те, що за харчування своїх дітей лучани платять справно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Повар ДНЗ Показати IP 4 Травня 2016 14:17
То ж треба на Великдень щось вдома їсти
Мер Показати IP 4 Травня 2016 16:20
Освіта це святе, кричав Романюк та Гребенюк тихенько пережовуючи мясце.
анонім Показати IP 4 Травня 2016 17:16
нашим батькам не догодиш ніколи,не так вже й багато за харчування платите
СС до анонім Показати IP 4 Травня 2016 18:13
А повині взагалі не платити!!!
мама до анонім Показати IP 4 Травня 2016 18:56
не так і мало, я кщо порахувати ще всі фонди...
kexfyrf Показати IP 4 Травня 2016 18:16
а то вдома діти кожен день їдять як не м'ясо то рибу ????? хай не брешуть- в багатьох родинах їдять що є, коли краще, коли гірше, дивлячись на зарплати.
)))) до kexfyrf Показати IP 5 Травня 2016 10:46
абсолютно з вами згоден!!! кожен хоче повипендрюватись....
Анонім до kexfyrf Показати IP 5 Травня 2016 14:25
Про що ви говорите? придурки. Є норми, і садочки повинні їх виконувати. До чого тут як в кого вдома???
анон Показати IP 4 Травня 2016 19:54
Та хай за таку плату за день батьки попробують прокормити дитину вдома. А в садочку сніданок,обід,полуденок - різні страви. В обід завжди є м’ясне. А якщо взяти до уваги ще і запіканки, пиріжки - та так точно батьки не прокормлять дитину за таку плату.
Анонім до анон Показати IP 5 Травня 2016 14:29
В яких це садочках пиріжки???Запіканки???))))) Ну так це мабуть заслуга садочка що за таку плату вони кормлять дітей??? Нащо та мова дурна. А от собі мясце додом носити то хватає, а дітям нехватає.
МАМА Показати IP 5 Травня 2016 13:00
І де це в обід завжди є м'ясне? У садочку №26 одні каші, вранці каша, в обід суп з курупи і каша на друге, встали і знову каша....
мама сина Показати IP 5 Травня 2016 14:57
В нашому садочку харчують прекрасно,мій син приходить завжди нагодований,кожен день м'ясо. Ди вуюсь батькам які платять 150 грн .і хочуть щоб їхнім дітям подавали прям форель .Харчування відповідає усім нормам визначенних державою .Якщо один день без м'ясних продуктів і був то потрібно з розумінням віднестись,ми усі живі люди і в усіх бувають форс мажорні ситуації. Головне що це не систематично ,а один раз так вийшло і відразу фоткають меню. Підійдіть до керівника закладу і запитайте про причини .В нашій державі дошкільні заклади досить дешево обходяться батькам .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus