USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинських дорожників закінчується паливо для боротьби з негодою

5 Грудня 2016 14:14
З першого грудня два циклони прийшли на Волинь, що змусило дорожників працювати у посиленому режимі. Відтак, всі наявні ресурси паливно-мастильних матеріалів майже вичерпали.

Про це інформував керівник Служби автомобільних доріг Волинської області Анатолій Посполітак під час оперативної наради голови облдержадміністрації в овальній залі обласної ради 5-го грудня.

«1-5 грудня в області відбулося погіршення погодних умов, циклон прийшов із Львівської області, південь краю покрив снігом. Ми з 23-ої почали працювати й до ранку завершили розчистку. Задіяли 54 механізми. Найскладніша ситуація була в Горохівському та Іваничівському районах. Там ламалася техніка, були затори, проблему ліквідувати лише опівночі. Вихідними був другий циклон, працювали 50-80 одиниць техніки.

Зараз у нас є понад три тисячі літрів дизпалива й більше тонни бензину, фактично, це на один виїзд», - каже посадовець.

Та додає, що необхідне замовлення ресурсів вже зробили й очікують на фінансування з держбюджету.

До слова, нагадаємо, у перші дні циклону на Волині через нечищені шляхи застрягали ТІРи, фури та лекові авто опинялися у кюветах.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ЗА ВИХІДНІ ВИТЯГЛИ ІЗ ЗАМЕТІВ 17 АВТІВОК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Обліковець Показати IP 5 Грудня 2016 14:25
Загляніть в декларації чиновників області , - нехай трохи скинуться ... Самі також менше списуйте на свою бурну діяльність і всього вистачить , не плачтеся ... Пока бардак ми не переможені , нам все під силу ...Європпа нам поможе...
Всезнайко Показати IP 5 Грудня 2016 14:30
Так вже 5 грудня. Скоро зимі кінець...
читач Показати IP 5 Грудня 2016 15:51
про Локачі щось мовчать... а те, що дорога з Локач до Волиці (Іваничівський р-н) взагалі не розчищена... і сьогодні рано зіткнулись легкова машина і Нововолинська маршрутка.. бардак... :((
Євген Показати IP 5 Грудня 2016 16:13
Ото підготувалися до зимового періоду!...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus