USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Януковича відняли душу

3 Квітня 2014 17:44
Екс-президент Віктор Янукович відхрестився від золотого батона, знайденого в його колишній резиденції - Межигір'ї. Про це він заявив в інтерв'ю НТВ і АР у середу в Ростові-на-Дону, - пише Українська правда.
Журналісти запитали Януковича про шикарний автопарк і дивний артефакт - золотий батон, виявлених у Межигір'ї. Янукович у черговий раз заявив, що не володів усією територією: "На цій території знаходиться мій будинок, який я купив за свої задекларовані кошти. Він не багатьом більше 600 квадратних метрів", - заявив Янукович.

Екс-президент також сказав, що "все своє життя, з ранньої молодості колекціонував старі автомобілі".


"Це були старі радянські автомобілі, мотоцикли, машини часів Великої вітчизняної війни, два "Доджа" і "Вілліс"...", - розповів Янукович. З його слів, більшість із них "у буквальному сенсі збирали з брухту... збирали не поспішаючи, реставрували".

Вартість колекції Янукович не зміг оцінити.
"Це моє хобі. Я це любив і люблю. Хто мав яке право у мене їх забирати? Це моя душа!", - заявив екс -президент.

Він стверджує, що там ще перебувало "приватне підприємство, яке надавало різні послуги: та ремонт автомобілів і стоянки". Також Янукович відхрестився і від золотого батона, про призначення якого досі гадають журналісти: "Я вперше про нього чув. Можливо, він десь і був, але він не був у моєму домі", - стверджує Янукович.


Як повідомлялося, в резиденції екс-президента Віктора Януковича "Межигір'я" було виявлено три раритетних автомобілі, які раніше належали кіностудії імені Довженка. Нагадаємо, екс-президент мав дві судимості за справами, порушеними в 1967 і 1970 роках, які згодом були таємно ліквідовані.
Окрім того, Янукович знаходиться в міжнародному розшуку за злочини проти людяності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дід Панас Показати IP 3 Квітня 2014 17:58
"золотого батона, про призначення якого досі гадають журналісти", то я їм відкрию таємницю, для того щоб документи приважити на столі.
5 Показати IP 3 Квітня 2014 18:08
коментар було видалено
задовбав цей поц Показати IP 3 Квітня 2014 18:15
Вражає на скільки цинічною брехливою без душною підлою гнилою не потрібною корисливою............................................................може бути людина!ХОЧ ВОНО І НЕ ЛЮДИНА ЗОВСІМ!
Анонім Показати IP 3 Квітня 2014 23:32
коментар було видалено
коментар було видале Показати IP 4 Квітня 2014 09:59
ВН самі вільні Н у світі! тепер видаляйте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus