USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Найспортивніша сім'я на Волині - з Луцька

26 Березня 2017 19:58
Кращі спортивні сім'ї з районів та міст Волині змагалися за звання перших, аби відстоювати честь області на Всеукраїнських змаганнях. Окрім найспортивнішої сім'ї визначили й переможців в індивідуальних заліках.

Обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» відбувся 26 березня в Луцьку в спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін Сіті».

Цього разу змагалися 11 команд (Луцьк представив три команди). Склад команди – 3 особи: мама, тато, дитина (2007-2009 року народження і молодша).

Зауважимо, що з усіх районів та міст області не змогли приїхати учасники через відсутність фінансування.

Як інформують в обласному центрі фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», змагання проводять задля формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, організації активного сімейного дозвілля, залучення сімей до рухової активності і занять фізичною культурою.

За підсумком спортивних змагань, перемогу здобула сім'я Цьосів з Луцька. Другу сходинку в гурті найспортивніших посіла сім'я Кондратюків те ж з обласного центру, на бронзовий п’єдестал вийшла сім'я з Любомля Савошів.

Окрім цієї номінації, підрахували здобутки волинян в особистих заліках. Відповідно, звання «Найкращий тато» отримав Андрій Копитюк із Ратного; «Найкраща мама» - Олена Цюрик із Каменя-Каширського; «Найкраща дитина» - Олег Кондратюк, який переміг і в конкурсі малюнків.

Нагадаємо, торік на Всеукраїнському конкурсі перемогли саме волиняни. Так, родина Івана, Людмили та Захара Возняків із Луцька стали найспортивнішою сім'єю в Україні. Відповідно, цього року конкурс має відбутися в Лесиному краї.

До слова, волиняни були в призерах й роком раніше – в 2015-му.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Неупереджений спосте Показати IP 26 Березня 2017 21:06
Суддів на мило!!! Для чого проводити змагання, коли наперед визначені місця??? Фуууу!!!
ппп Показати IP 26 Березня 2017 21:26
В тому році так і було,через те і не брали участі
Неупереджений спосте до ппп Показати IP 26 Березня 2017 22:02
Цього року 11 сімей було, а на наступний рік на половину менше буде, з таким їхнім проведенням!
Містер ікс до Неупереджений спосте Показати IP 27 Березня 2017 08:47
По-моєму пройшло все добре. Інтрига була до останнього. І по-чесному! А те, що батьки привселюдно лупили своїх дітей за те, що вони не показували бажаних результатів - оце таааак....За хамство мамаш і папіків треба дискваліфіковувати.
Неупереджений спосте до Містер ікс Показати IP 28 Березня 2017 09:15
Так, інтрига була, але від того, які результати записували, більші, ніж насправді. І що там писали судді, не показували, значить було що приховувати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus