USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Європі закликають перевірити рахунки представників української влади

23 Грудня 2013 08:47
Європейський союз повинен перевірити деякі рахунки представників української влади. Про це зі сцени київського Евромайдану заявив Міхаель Галлер - заступник голови групи ХДС/ХСС (Християнсько-демократичного і Християнсько-соціальної спілки) у Європарламенті, - інформує Gazeta.ua.

"Ми у Європейському союзі повинні з нашими органами влади подивитися деякі рахунок деяких людей і походження цих грошей. І, наприклад, ми могли б почати з Кіпру, потім перейти до Австрії, у моїй рідній країні Німеччини, та подивитися на певну діяльність за цими рахунками в цих країнах. І наші засоби масової інформації можуть мати певну зацікавленість в цьому напрямку. Можливо, це кращий спосіб когось в чомусь переконати", - сказав Галлер.

Крім того Галлер заявив, що українцям потрібна якісна влада: "А не влада, яка дозволяє своїм друзям олігархам, своєму оточенню багатіти за рахунок українського народу. Влада, яка не перетворює державні установи інструменти для власного збагачення".

Майдан зустрів виступ Галлера скандуванням "Молодець!".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
патріот Показати IP 23 Грудня 2013 10:15
Варто було б наперед перевірити рахунки апазіції: бо дехто самий чесний, відсидівши в тюрмі, бідний і помираючий, раптом став власником торгового центру в Києві, всі інші теж не бідують))) Грьобані ненажери, привикли людей дурити і обдирати.
Володимир Показати IP 23 Грудня 2013 10:53
Оце справа потрібна, а то Януковия і "Сім’я" покупляли собі в Європі палаци, відправили туди награбовані гроші і дітей на навчання, а Україну пускати не хочуть. Егоїсти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus