USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У «Луцькавтодорі» привласнювали державні гроші, - прокуратура

3 Червня 2013 17:47
Ковельська міжрайонна прокуратура виявила порушення під час використання коштів державних та регіональних цільових програм декількома місцевими чиновниками та підприємствами.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

За словами прокурора Василя Лопохи, під час перевірок міжрайонною прокуратурою діяльності органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, контролюючих органів, підприємств, установ та організацій у Ковельському районі виявили низку недоліків та прорахунків.

Зокрема, виявили велику кількість порушень під час використання коштів державних та регіональних цільових програм.

Так, факти привласнення та незаконного використання бюджетних коштів у 2012 році чиновниками Ковельської міської та Підрізької сільської рад, службових осіб ПрАТ «Луцькавтодор», медичних закладів «Ворзель» та «Турія».

За результатами перевірок порушили кримінальні справи, які розглянули у суді. Винних осіб покарали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Штефан, Луцьк Показати IP 3 Червня 2013 18:12
"Покарали". Уточніть, як?
Аяаяаяй Показати IP 3 Червня 2013 21:17
Пригрозили пальчиком: - Більше так не робіть, а як робите - то так щоб ніхто не бачив. Точно так само, як з луцьким паспортним столом...
Володимир Показати IP 4 Червня 2013 01:54
За ями на дорогах пряма вина "Луцьк автодору", який гроші присвоїв, а замість асфальту положив брак!
Лучанин Показати IP 4 Червня 2013 09:44
А хто сумнівається, що гроші всі покрали, а асфальт зробили абияк.І ніхто їх не карає і не покарає, а старадаємо ми і наші машини.Вони ж добре знають табличку ділення. Ми живемо в країні повної безвідповідальності і безкарності, Корупція від низів до верхів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus