USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькому ЖЕКу небіжчика записали до злісних неплатників

5 Вересня 2013 18:46
Лучанин помер 32 роки тому, а рахунки за комунальні послуги й досі надходять на ім’я та адресу покійного. Мешканці однієї із багатоповерхівок по проспекту Перемоги збентежені. Жек відмовляється ремонтувати їхній будинок, через величезний борг екс-мешканця. Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Мешканці будинку, що по проспекту Перемоги, 3, чекають обіцяного ремонту у під’їздах уже декілька років. Нарікають, що в останнє рихтували сходинкові марші близько тридцяти років тому. Люди неодноразово зверталися до комунальників та щоразу отримували відповідь: їх поставили на чергу.

Ще одна проблема через, яку комунальники відмовляються ремонтувати під’їзди - це велика заборгованість за утримання будинку в одній із квартир. Та от парадокс, людина на яку приходять рахунки про оплату померла ще тридцять два роки тому. Валентина Чугункова, яка проживає у домі розповіла, що на рахунки покійного Леонарія Білятко і досі приходять квитанції про оплату.

У ЖЕКу № 3, а саме на їхньому обслуговуванні цей будинок, журналістам повідомили, що за цією адресою зареєстровано дві особи: внук та правнук покійного. Заборгованість за утримання будинку становить більше 7-ми тисяч гривень. Та пояснити, чому й досі квартира зареєстрована на покійного та як змогли приватизувати житлову площу із величезною сумою заборгованості комунальники не можуть.

А от заборговане все ж збираються отримати. Директор ЖЕК № 3 Руслан Юлдашев зазначив: «Я на це питання відповіді дати не можу тому, що це все робилося протягом 35-ти років, будемо розбиратися. Це таке питання, що треба його погоджувати зі всім структурами, які в свій час не зробили перереєстрацію того рахунку, його особистого рахунку, шоб із покійної людини переписали на його дружину і так дальше. Я думаю, що ми того власника, який на сьогодняшній день проживає не проживає, який став спадкоємцем квартири, ми його розшукаємо, і якщо добровільно не будуть сплачуватися ці кошти, то звертатимемося з судовим позовом для того, шоб його через виконавчі органи стягнули оцю заборгованість».

Начальник установи також розповів, що уже цими днями в першому під’їзді будинку номер три, що по проспекту Перемоги, розпочнуться ремонтні роботи.

Тож, мешканцям четвертого під’їзду, де знаходиться горезвісна квартира, залишається лише сподіватися, що власників вдасться розшукати та змусити погасити величезний борг. Інакше про ремонт у найближчий час доведеться забути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus