USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку бізнес на шашликах приносить «шалені» гроші

1 Липня 2013 10:10
Торгівля шашликами у Луцьку – прибутковий бізнес, на 200 грамах готового продукту підприємцям вдається заробити 25 гривень.

У Луцькому парку культури та відпочинку імені Лесі Українки шашликами торгують четверо підприємців.

Андрій Павлович біля своєї шашличниці поставив два пластикові столики і вісім стільців. Його син перевертає шашлик, дружина нарізує овочі і хліб.

За словами Андрія Павловича, для приготування шашлику він бере лише свіжу свинину. М’ясо йому постачає брат, який має власне фермерське господарство, - пише Gazeta.ua.

«Беру в нього м'якоть зі спини чи ошийок. Останній - жирнуватий, але то для шашлика добре, бо сало тане, а шашлик добре обсмажиться і все рівно лишиться соковитим», - ділиться підприємець.

Як пояснює Андрій Павлович, кожне м'ясо любить свою приправу і процес маринування. Свинині потрібне вино або майонез. Курятині - спеції.

Приїжджає підприємець в парк робити шашлик тільки на свята та у вихідні. За день смажить по 5-7 кілограм м'яса, заробляє по 25 гривень за 200-грамову порцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
аня Показати IP 1 Липня 2013 11:24
я їх не їм. дуже шкідливі. А м"ясо з чого? не з собак?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus