USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку назвали соціально відповідальних бізнесменів

26 Вересня 2008 13:09

У Луцьку 26 вересня презентували альбом «Соціально-відповідальний бізнес Волині», підготовлений обласним центром зайнятості. Про це повідомив репортер «Волинських новин».
За минулих чотири роки кількість роботодавців на Волині зросла з 16 до 19 тисяч. До альманаху, представленому на прес-конференції директора обласного центру зайнятості Раїси Кучмук, увійшло близько сотні роботодавців.
Саме вони гарантують своїм працівникам легальну заробітну плату, соціальний пакет, гідні умови праці та можливість кар’єрного росту. Серед них, наприклад, ВАТ «Луцький автомобільний завод», ВАТ «Волинь-авто», ВАТ «Ковельмолоко» та інші.
Обласна служба зайнятості також проводить для роботодавців дискусії «Соціально відповідальний бізнес», ряд акцій «Живи і працюй в Україні», «Крок за кроком», «Консультації» на перехресті».
Довідково:
Щорічно в області створюється 20 тисяч нових робочих місць. Станом на 1 серпня для пошукачам роботи пропонувалося 4, 75 тисячі вакансій, у тому числі і 48 із наданням житла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вдячний 33 і 40 квартал Показати IP 26 Вересня 2008 14:08
Переможцем в номінації «Соціально-відповідальний бізнес Волині» визнано керівника підприємства Луцьктеплоенерго Олександра Кропиву. Вітаємо переможця!
Славко Показати IP 26 Вересня 2008 14:51
А Шиби там не мае? Скільки робочих місць створив і скільки "відкатів" зібрав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus