USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку оштрафували крупне хлібне підприємство

1 Квітня 2011 18:01
Волинське територіальне відділення Антимонопольного комітету України наклало штраф на ВАТ «Хліб» у розміні 17 тисяч гривень.

Про це повідомили у відділенні АМКУ Волині 1 квітня.

Як ідеться у повідомленні, ВАТ «Хліб» 11 лютого на 10 копійок підвищило оптово-відпускну ціну на хліб «Січовий» - з 2,50 до 2,60 грн./буханець.

Відділення АМКУ виявило порушення у такому підвищенні. Це порушення полягає у зловживанні монопольним становищем на ринку хліба, внаслідок завищення витрат на борошно пшеничне першого гатунку без економічно обгрунтованих причин, - кажуть антимонопольники.

Адже того борошна, що мало у розпорядженні товариство, враховуючи добову потребу хлібзаводу у 20 тонн борошна, вистачило б товариству на сім днів випікання усіх сортів хліба.

За результатами розгляду справи 31 березня на засіданні адміністративної колегії територіального відділення АМКУ було прийнято рішення у справі та накладено на ВАТ «Хліб» штраф в розмірі 17 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Адміністратор Показати IP 2 Квітня 2011 12:57
Уряд схвалив на своєму засіданні законопроект Держкомпідприємництва, яким розширюється мережа дозвільних центрів. Для цього пропонується створити дозвільні центри ще й в обласних державних адміністраціях. Створення обласних дозвільних центрів та запровадження в них посади державного адміністратора дозволить суттєво оптимізувати та спростити отримання документів дозвільного характеру. Також завдяки ним підприємці зможуть заощадити час та гроші при проходженні дозвільних процедур.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus