USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку оштрафували пасажироперевізника

21 Листопада 2013 07:00
До підприємства, яке займається пасажирськими перевезеннями в Луцьку, застосували адміністративно-господарську санкцію, зокрема, через відсутність у салоні автобуса напису «Не курити». Про це повідомляє «IA ZIK».

Начальник Інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області Іван Смоленг поінформував, що його підлеглі встановили порушення у луцького перевізника.
«У салоні автобуса відсутня необхідна доступна, достовірна та своєчасна інформація про загальну пасажиромісткість із зазначенням окремо кількість місць для сидіння пасажирів. Нема також написів «Не курити», «Місця для дітей та інвалідів» і відомості про розмір штраф за безквитковий проїзд та перевезення неоплаченого багажу», – переконує Смоленг.

Приписом господарюючого суб’єкта зобов’язано усунути зазначені недоліки. Припис інспекції виконаний. За виявлені порушення винну особу притягнуто до адміністративної відповідальності, а до господарюючого суб’єкта застосовано адміністративно-господарську санкцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
таких фактів є багато Показати IP 21 Листопада 2013 07:47
Цікаво... Якось днями по місту проїхався в маршрутці Луцьк-Озденіж. Ось де екстремальні умови для пасажирів! Маленька, облаштована із явними порушеннями техніки безпеки, брудна, ще й, виявляється, їздить як заманеться власнику. Невже нікого із контролюючих організацій не цікавлять такі приміські маршрути?
свідок до таких фактів є багато Показати IP 25 Листопада 2013 16:35
Я її сьогодні бачив! "Чудо враджебной техники"! Хто ж їх випускає людей возити?
я не вірив до свідок Показати IP 27 Листопада 2013 10:57
Зацікавили мене. Спеціально вчора звернув увагу на цей "транспортний засіб". У мене немає слів... Напевно, хтось із високопосадовців "кришує" власника.
Ваня Показати IP 21 Листопада 2013 09:21
А скільки ви йому дали штрафу 100 грн. Не смішіть людей, а то горобці попадають.
стук-стук Показати IP 21 Листопада 2013 09:39
Доповідаю чесному Смоленгу: в жодній маршрутці не має табличок: -не какати; -не пісяти; -не псути голосно та нечистплотно повітря; -не заматися сексом; -не красти; -не пити спиртного... Контролери с-рані.
Стук-стуку Показати IP 25 Листопада 2013 16:28
Слабенько із літературною мовою? Звик тільки до "сленгу"? А пасажири - не люди? Це ж треба: в двох реченнях - десять помилок!
Стук-стуку Показати IP 25 Листопада 2013 16:32
"не псувати", "займатися", "Не вживати"... "Нечистоплотно" - це ти, "москалик", народився в тій країні, де так кажуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus