USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку валютне законодавство порушили 90 разів

8 Липня 2013 09:32
За 6 місяців 2013 року перевірками з питань дотримання вимог Закону України «Про порядок здійснення розрахунків в іноземній валюті» було охоплено 101 суб’єкт зовнішньоекономічної діяльності та здійснено 7 перевірок із питань оподаткування нерезидентів. У результаті встановили 90 фактів порушення валютного законодавства, - повідомили в інформаційно-комунікаційному відділі Луцької ОДПІ.

Про це розповіла учасникам «круглого столу» – суб’єктам господарювання міста Луцька та Луцького району начальник відділу контролю за валютними операціями у сфері зовнішньо-економічної діяльності Луцької ОДПІ Лариса Лукасевич.
«В результаті проведеної працівниками інспекції контрольно-перевірочної роботи суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності за порушення розрахунків було нараховано 0,5 мільйона гривень пені та штрафних санкцій та 15,5 тисячі гривень податку з доходу нерезидента», – зазначила посадовець.
Завдяки роз’ясненню платникам податків вимог чинного законодавства з початку року порушниками сплачено до бюджету 0,4 мільйона гривень штрафних санкцій.

Довідково:
У Луцьку операції у сфері зовнішньоекономічної діяльності здійснює 471 підприємство та 150 підприємців – фізичних осіб.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Липня 2013 10:54
У ЛУЦЬКУ ВАЛЮТНЕ ЗАКОНОДАВСТВО ПОРУШУЮТЬ КОЖЕН ДЕНЬ ВПРОДОВЖ 20 РОКІВ МІНЯЛИ ПІД УНІВЕРМАГОМ ТА НА РИНКАХ, АЛЕ ЦЬОГО ВПЕРТО НІХТО НЕ БАЧИТЬ. МАБУТЬ, КОМУСЬ ЦЕ ВИГІДНО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus