USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку за злісних неплатників зарплат взялися правоохоронці

21 Червня 2013 13:44
Заборгованість із виплати заробленого на підприємствах Луцька становить трохи більше трьох мільйонів гривень. Із них 2 мільйони 76 тисяч гривень – це борги на економічно активних підприємствах.

Про це сьогодні, 21-ого червня, під час спільного засідання комісії Луцької міської ради з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів розповів заступник міського голови Луцька Тарас Яковлев.

Ситуація у червні не дуже змінилася, тож в активних боржниках «ходять» усі ті ж п’ять підприємств. Серед них - КП «Автогосподарство Волинської обласної ради». За словами Тараса Яковлева, директор автогосподарства зобов’язався ще на минулому засіданні комісії погасити борги із заробітної плати, однак вони не зменшилися, а навпаки - зросли.

Також, як зазначив посадовець, за особливо злісних боржників – підприємство «Мостозагін-60» та групу компаній «Каскад», вже взялися правоохоронні органи.

Уже традиційно пасуть задніх із погашення боргів із заробітної плати на Луцькому підприємстві електротранспорту. Там винні своїм працівникам 780 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Айвен Показати IP 21 Червня 2013 14:02
За Столяра візьміться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus