USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку зловили шахрая, який обіцяв «порішати» проблеми із ДАІ

6 Жовтня 2012 12:42
Правоохоронці проводять перевірку щодо лучанина, який за певну плату обіцяв мешканцям області вирішення «проблем» із працівниками Державтоінспекції.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Лише протягом двох днів у Луцький МВ УМВС України у Волинській області звернулося троє ошуканих громадян. Двоє із них розповіли, що візуально знайомий чоловік на ім’я Дмитро заволодів їхніми коштами у сумі 1700 та 2100 гривень. А 26-річний житель обласного центру передав йому 1200 гривень.

«Саме такі суми вони приносили йому за те, що він «по-тихому» вирішить питання щодо сплати штрафу за порушення Правил дорожнього руху або за повернення вилученого посвідчення водія, – розповів начальник відділу карного розшуку Луцького МВ УМВС України у Волинській області Володимир Піддубний. – Звісно, як тільки «клієнти» передавали кошти, за спритником і слід пропадав. Зрештою люди залишалися без грошей і зі своїми проблемами».

Однак, правоохоронці вийшли на слід шахрая. Ним виявився 29-річний лучанин, який у минулому судимий за хуліганство. Працівники міліції проводять дослідчу перевірку, під час якої буде встановлено, чи причетний він до скоєння інших злочинів. Таким чином, у свій кримінальний список молодик впише ще й шахрайство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
монстр Показати IP 6 Жовтня 2012 13:31
Аякже порішає. Вчора депутат Осіпов на площі біля ЗОСІ влупив жигуля.Менти приїхали а він їх послав.Бідні люди не знали що робити.Ніби дали бабло жигулісту і його посунули.Перед джипа теж розбитий.але їм пофіг в них таких декілька.
Люсі Показати IP 7 Жовтня 2012 12:16
А цікаво, звідки той шахрай знав в кого вилучили права? Здається, що він отримував ту інформацію саме від працівників ДАІ для того щоб вирішувати ці питання.
Андердог Показати IP 7 Жовтня 2012 21:22
А цікаво, як так протягом двох днів звернулись три особи в міліцію, які перед цим віддали чималі гроші візуально знайомому чоловіку. Чого мені не дає ніто так гроші?
зе бест Показати IP 8 Жовтня 2012 12:33
А може не "порішати", а "порішити"?.
кольян Показати IP 9 Жовтня 2012 17:11
все це брихня!
АААААААААААААА Показати IP 12 Жовтня 2012 16:39
нехай начальник УМВС розкаже про себе скільки він бере щоб закрити на такі справи очі явно не 1000 чи дві гривень!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus