USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.45 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Патрульні у Луцьку допомогли дідусеві, який втратив пам’ять

4 Січня 2016 12:18
Патрульні поліцейські у Луцьку допомогли чоловіку, який втратив пам’ять, дістатися додому. Про це йдеться на сторінці патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Як йдеться у повідомленні поліції, ввечері у неділю, 3 січня, до патрульної поліції Луцька надійшов виклик, що на вулиці Володимирській знаходиться особа, яка втратила пам’ять.

Поліцейські прибули на місце, де стояв чоловік 1937 року народження. Чоловік не міг пригадати своє ім’я та адресу проживання. Поліцейські відвезли його за кількома адресами, які він назвав, однак це не було місцем проживання дідуся.

Після двох годин перебування з чоловіком до патрульних надійшло орієнтування, що цього чоловіка уже шукає дружина. Тож його доставили на вулицю Шевченка, де він проживає.

#lutskpolice #патрульнаполіція #поліціяЛуцькаПАТРУЛЬНІ ДОПОМОГЛИ ПОТРАПИТИ ДОДОМУ ЛЮДИНІ, ЯКА ВТРАТИЛА ПАМ’ЯТЬУвечер...

Опубликовано Патрульна поліція Луцька 3 января 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ФигВам Показати IP 4 Січня 2016 14:46
Ну наконец-то "новая полиция" хоть что-то доброе сделала...))
перехожий Показати IP 5 Січня 2016 07:14
Пенсіонер був депутатом обласної ради від партіїї "Наш край".
а у Ковелі Показати IP 16 Січня 2016 23:23
а у Ковелі прості міліціонери (тепер поліцейські) допомогли 90-літній бабці, яка блукала чужим подвір'ям, допомогли додому потрапити - забула через свій вік старенька домашню адресу... однак про це ніхто не написав - адже хлопці були не з нової поліції...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus