USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Маяках завищували тарифи на воду

29 Серпня 2013 15:39
Сільрада села Маяки Луцького району наживалася на тарифах з водопостачання. Фахівці АМКУ надали рекомендації виконавчому комітету Маяківської сільської ради щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції. Про це повідомили у прес-службі відділення Антимонопольного комітету України у Волинській області.

Члени робочої групи з перевірки економічної обґрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги перевірили обґрунтованість тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що надаються ВУЖКГ у селі Маяки Луцького району за наданими підприємством розрахунковими матеріалами та виявлено порушення законодавства, - пише IA.ZIK.

Фахівці АМКУ встановили, що ці тарифи є економічно необґрунтованими і сформовані всупереч вимогам встановленого порядку. «Такі дії виконавчого комітету Маяківської сільської ради містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді дій (бездіяльності) органу місцевого самоврядування шляхом створення умов для зловживання Маяківським ВУЖКГ монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг з централізованого водопостачання та водовідведення», – стверджують в АМКУ.

Волинські «антимонопольники» надали рекомендації виконкому Маяківської сільської ради щодо припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції шляхом приведення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення у відповідність до вимог законодавства України та проведення перерахунків за надані протягом квітня-серпня 2013 року послуги з централізованого водопостачання та водовідведення 395 абонентам.

Про результати розгляду цих рекомендацій у сільраді мають прозвітуватися у 30-денний строк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
235 Показати IP 30 Серпня 2013 16:33
А за рахунок чого та на скільки завищені тарифи? Чому цього не сказано, споживачі повинні знати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus