USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Ніфонта зібрали чверть мільйона гривень

3 Червня 2013 19:00
Приблизно 250 тисяч гривень для обездолених дітей зібрали під час IV Всеукраїнського благодійного фестивалю духовної пісні «Волинський благовіст».

Про це повідомляє прес-служба Волинської єпархії УПЦ.

Як повідомив директор фестивалю, голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії УПЦ протоієрей Валентин Марчук, під час пасхальних свят у храмах Волинської єпархії зібрали пожертв на суму обсягом 75,395 тисячі гривень. Ще по 30 тисяч пожертвували благодійні фонди «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» та «Рідна Волинь», а 50 тисяч гривень – фонд «Волинська родина».

Під час акції «Вишиті обереги єднання» зібрали ще 2,6 тисячі гривень. А, власне, під час фестивалю вдалося додати до цієї суми ще 50,066 тисячі гривень.

«Загалом ми маємо суму 250 тисяч гривень», - підсумував отець Валентин.

Варто зазначити, що метою фестивалю є збір коштів для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, а також тих, хто виховується у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу. А сам фестиваль є авторським проектом Волинської єпархії і відбувається за сприяння Волинської облдержадміністрації та Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Читач Показати IP 4 Червня 2013 00:33
Завжди дивує провокаційність,або "інтелект" порталу у придумуванні заголовків новин.(Вийшов із хутора і написав: "У Ніфонта зібрали чверть мільйона гривень" ???????!!!)
Mangol до Читач Показати IP 4 Червня 2013 08:12
...проте, люди "кидаються" на такі заголовки - це важливе завдання журналіста :)
православний Показати IP 4 Червня 2013 07:05
Зібрали не у Ніфонта, а у людей. І варто пильно стежити, аби Ніфонт не позолотив ними сам собі свою пухленьку ручку.
православному до православний Показати IP 4 Червня 2013 10:58
а в тебе мабуть пухленька голова з мізками.
Православному Показати IP 4 Червня 2013 10:08
Ти "православний" зовсім не православний, а штундигей мамонолюбий)))
Лучанка Показати IP 4 Червня 2013 11:26
А я повністю згівдна з православним.Не вірю, що ці гроші дійдуцть до обездолених дітлахів, ну не всі Ніфонт собі позолотить, а решту в будинках дитини чи інде ляже у кармани дректорів і їх прибічників. У нас нема нічого святого,а Ніфонт на роботі,святий у нас БОГ він є був і буде.Я іду в церкву до Ніфонта, а до Бога.Хоч у Покровську я не ходжу ніколи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus