USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Нововолинську – акція народного протесту. ФОТО

7 Липня 2013 11:59
Акція народного протесту під гаслом «Не дамо мерії «закатати» півмільйона!» розпочалася у Нововолинську 6-ого липня, - інформує Проновік.

У рамках цього заходу стартував також і збір підписів проти негайного ремонту площі біля пам’ятника «Воїну-прикордоннику» і за будівництво дороги по вулиці Некрасова. За словами ініціаторів заходу, депутатської групи «Спільна думка», таких підписів лише сьогодні зібрали понад п’ять сотень.

В інформаційному листку, який роздавали організатори, йдеться про те, щоби більше півмільйона гривень, передбачених обласним та міським бюджетами на ремонт площі біля пам’ятного знаку «Воїну-прикордоннику», скерувати на будівництво дороги по вулиці Некрасова.
Остання – стратегічна для Нововолинська, оскільки сполучає 5,6,15-й мікрорайони з Шахтарським. Клаптик дороги протяжністю всього у 800 метрів ніяк не доведуть до пуття ось уже більше півстоліття.

За словами голови депутатської групи «Спільна думка» Бориса Карпуса, будівництво дороги по вулиці Некрасова суттєво змінить усю транспортну розв’язку в місті. Це, мовляв, дасть нововолинцям можливість швидше і у зручніший спосіб діставатися роботи, дому, школи чи дитсадка. Це - питання стратегічне та актуальніше за ремонт площі біля пам’ятника, – вважає депутат.

Підтримали ініціативу і мешканці Нововолинська. Вони доволі жваво відгукнулися як на саму акцію протесту, так і на збір підписів, які організатори планують разом із відкритим зверненням надіслати міському голові Віктору Сапожнікову та голові облдержадміністрації Борису Клімчуку.

Нововолинці ж заявляють про свою готовність йти на вулиці міста, щоб не дати «закатати народні гроші» в ремонт площі. Натомість вимагають звернути увагу на їхні нагальні потреби і скерувати півмільйона гривень для будівництва дороги по вулиці Некрасова.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Орест Показати IP 7 Липня 2013 17:29
Правильно. Команду Віктора Сапожнікова треба ворушити. 4 каденції при посаді, а дорога на Некрасова досі не зроблена. Люди підтягуйтесь! Разом - ми сила!
Правда Показати IP 7 Липня 2013 22:35
Як виявилося, Сапожніков уже 2 роки орендує приміщення в свого племінника Бориса Очеретка. За які кошти племінник зводить свої маєтки, можна лише здогадуватися. Журналісти вияснили, що останнім місцем роботи Очеретка був центр зайнятості, у якому він отримував виплати із безробіття. Однак відсутність постійного місця праці не завадила племіннику зводити фешенебельні будинки із сучасними системами кондиціювання, кованими елементами в огорожі і дорогим зовнішнім покриттям. Загалом у родини Сапожнікових у Нововолинську – не один маєток. Два з них належать Борису Очеретку та його дружині. Племінник заявляє, що у мера нема власного будинку, а сам він має власний дуже прибутковий бізнес у Нововолинську. Проте який саме, не уточнює. Не знають цього ні жителі міста, ні депутати міськради. Також журналістам стало відомо, що міська рада безкоштовно виділила родичам Сапожнікова 2 земельні ділянки у центрі міста під забудову. «Перший будинок і земельна ділянка оформлена на племінника, а друга – на дружину племінника», – заявив депутат Нововолинської міськради Олексій Гальчук. Окрім того у власності мера Нововолинська Віктора Сапожнікова – автомобіль бізнес-класу Skoda Superb, ціна якого – $30 тис. та дача біля озера Світязь вартістю щонайменше $80 тис. Загалом родина Сапожнікових, за оцінкою експертів, володіє майном більш ніж на $500 тисяч.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus