USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Парк у Нововолинську після масових гулянь. ФОТО

23 Червня 2016 08:44
Парк у Нововолинську не вирізняється чистотою – традиційно після свят хтось залишає тут купу сміття та пляшок, “висушених” під час гульок.

До забутих владою гірок та замків, де мали б гратися діти, люди ходять, щоб випити та справити нужду, або вколотися. Бродячі собаки також вподобали це місце. Доїдають рештки чийогось обіду, - інформує БУГ.

Не хочеться ставити акцент на тому що в даній ситуації винні працівники ВУКГ, які прибирають це сміття. На жаль, байдужість перемогла жителів Нововолинська. Бо коли не влада та не поліція, то громада повинна якось боротися з наркоманією, брудом та безладом, зробити нарешті це місце парком, де відпочиває молодь, а не таким, де збираються наркомани і любителі спиртного.

А влада, коли не спроможна на виділення коштів чи організацію групи депутатів на суботник, могла би хоч повісити з усіх боків парку вивіски, що у траві валяються шприци. І мами не випустили б дітей туди гуляти, бо такі прогулянки хтозна чим можуть закінчитися, - йдеться у повідомленні редакції видання.

Утім, парк далеко не безлюдний. Вдень доріжками ходить маса людей, а ввечері певні категорії нововолинців вподобали собі тихе непримітне місце.

Тому нерідко тут можна побачити п’яничок, які беруть у сусідньому магазинчику плящину міцного напою і філософствують над життям на зрубі дерева.

Не рідше сюди приходять підлітки, щоб тихенько скурити цигарку. Компанії ідуть в парк, щоб хильнути пива чи чогось слабоалкогольного. Про популярність цих напоїв серед молоді свідчать розкидані пляшки на всій території парку.

“Через важку фізичну роботу та малу зарплату у нас працює небагато людей. Двірників у нас мало, за парком закріплена одна людина. Раз в місяць їй на підмогу виділяємо ще декілька працівників. Вона в основному звертає увагу на літню естраду, доріжки, тобто на багатолюдні місця, а вже на другорядні даємо в допомогу інших двірників, і тоді працівники вичищають парк ретельніше”, – каже директор Нововолинського ВУКГ Артем Жигалюк.

Нагадаємо, що активістами Цивільного Корпусу “Азов” Нововолинська всього декілька місяців тому прибрали у міському парку. Тепер це місце знову всипане шприцами.

Найбільша небезпека: якщо весною використані шприци валялися просто на землі, тепер у траві їх не видно, тому потрібно бути дуже обережним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
василь Показати IP 23 Червня 2016 10:08
точно, як в Донбасі
Анонім Показати IP 23 Червня 2016 10:10
наркомани то вже не люди.
бе-е Показати IP 23 Червня 2016 17:31
прикордонне місто найбільш наближене до Європи)) а може то полюхи чи путін винні?))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus