USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

У Нововолинську забoргованість із зарплати перевищує 4 мільйони гривень

21 Січня 2009 12:03
Станом на 1 січня 2009 року заборгованість із виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах Нововолинська становить майже 4,1 мільйона гривень. Про це йдеться у «Показниках економічного і соціального розвитку міста Нововолинська» із матеріалів сесії Нововолинської міськради, –  21 січня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Депутати Нововолинської міськради затвердили програму економічного і соціального розвитку міста без обговорення, виявивши цілковиту одностайність думок. Як свідчать показники соціально-економічного розвитку Нововолинська, станом на 1 січня 2009 року заборгованість із виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах Нововолинська становить майже 4,1 мільйона гривень.
Однак середня заробітна плата в місті досить висока – понад 1750 гривень. Окрім того, цьогоріч обсяг середньої «получки» планують довести до рівня більш ніж 2,1 тисячі гривень.
На сесії Нововолинської міськради присутній народний депутат із фракції БЮТ Віктор Олійник. Міський голова Віктор Сапожніков запросив його до почесної президії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus