USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У райцентрі Волині відмовляються від утилізаційного збору

16 Листопада 2013 14:05
Старовижівська районна рада підтримала звернення до Верховної Ради України щодо скасування утилізаційного збору, ініційоване депутатом райради Іваном Омельчуком 15 листопада 2013 року.

Як зазначив голова Старовижівської районної організації та депутат райради Іван Омельчук, цей закон не сприяє захисту українського товаровиробника, а лобіює інтереси кількох олігархічних груп і завдає суттєвого удару по купівельній спроможності населення.

«Тільки за 2 місяці після набуття чинності закону про утилізаційний збір бюджет Волинської області втратив близько 14 мільйонів гривень. Якісні зарубіжні автомобілі, які не виробляються в Україні, подорожчали на декілька десятків тисяч гривень. Імпорт фактично припинився. І постраждали від цього звичайні українці.

Свій голос за цей лобістський закон віддав і депутат-мажоритарник Степан Івахів. Волиняни мають знати, кому потрібно «подякувати» за подорожчання автомобілів та мільйонні втрати місцевих бюджетів. І це далеко непоодинокий приклад голосування Степана Івахіва за сумнівні та шкідливі ініціативи Кабміну Азарова-Арбузова», - прокоментував звернення Іван Омельчук.

Старовижівська районна рада закликає народних депутатів України відмінити Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів та вдосконалення деяких податкових норм» підтримавши внесений 30.09.2013 року законопроект № 3332 Проект Закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо скасування сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Факт Показати IP 16 Листопада 2013 14:46
Кого обирали - тим і підтирайте.
арэн Показати IP 16 Листопада 2013 18:22
молодцы кто трезво мыслит и может вслух сказать продажной власти об этом
Ігор з ковелч Показати IP 16 Листопада 2013 22:55
От казл..на морда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus