USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинському селі зроблять освітлення за бюджетний кошт

25 Жовтня 2013 22:17
Урядовий портал оприлюднив Постанову Кабінету Міністрів, у якій розподілили субвенції для фінансування програм - переможців Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.
Волинські проекти цьогоріч отримають понад 3 мільйони гривень, - повідомляється на сайті обласної ради.
Як зазначено в додатку до Постанови, переможцями стали проекти навіть кількох сільських рад.
Зокрема, за кошти держбюджету організують освітлення села Риковичі Іваничівського району, впроваджуватимуть енергозберігаючі заходи в школах сіл Гуща та Забужжя на Любомльщині.
Крім того, бюджетні гроші спрямують на створення Центру реінтеграції бездомних громадян у Луцьку, у Володимирі-Волинському облаштують сучасний клас кераміки для дітей та молоді.
Згідно з документом, Луцький район отримає 582 тисячі гривень, Локачинський – 57,2 тисяч, Любомльський – 495 тисяч, Турійський – 297 тисяч, Володимир-Волинський – 198, 5 тисяч, Ківерцівський – 193 тисячі, Ратнівський 498 тисяч, Іваничівський – 176 тисяч, Маневицький – 81,8 тисяч, Рожищенський – 100 тисяч гривень бюджетних коштів. Крім того, волинській обласній раді дадуть 500 тисяч гривень на реалізацію проекту «Через партнерство — до здоров’я».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus