USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинських супермаркетах безпідставно підвищили ціни на цукор

27 Листопада 2013 15:25
Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало роздрібним торгівельним мережам області утриматись від необґрунтованого підвищення цін на цукор ваговий. Про це повідомили у прес-службі волинських антимонопольників.

За результатами аналізу цінової ситуації, що склалася на ринку цукру та суміжних до нього ринках, проведеного територіальним відділенням, встановлено, що починаючи з початку листопада 2013 року ціна на цукор в роздрібних торгових мережах області зросла в залежності від постачальника продукції з 5,88 гривень за кілограм до 6,97 гривень за кілограм, або на 18,54%.
У зв’язку з виявленою тенденцією щодо зростання цін, територіальне відділення надало обов’язкові для розгляду рекомендації роздрібним торгівельним мережам (ТзОВ «Арго-Р», ТзОВ «Клевер - Сторс», ПП «ТД»Салют», ТОВ «Континіум-трейд», ТзОВ «ТД «Аванта», ТзОВ «ПАККО Холдинг»), утриматися від необґрунтованого підвищення цін на цукор ваговий та від вчинення дій, які можуть сприяти такому підвищенню.
Про результати розгляду даних рекомендацій, суб’єкти господарювання повинні повідомити територіальне відділення у 10-денний строк з дня їх отримання. У випадку виявлення фактів необґрунтованого підвищення цін на цукор ваговий, до порушників будуть застосовуватись заходи впливу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Отто Показати IP 27 Листопада 2013 16:36
Что-то медленно исполняются решения.Это надо делать по звонку, а антимонопольный комутет ждёт взятки с названных фирм.
дідо Показати IP 27 Листопада 2013 17:02
Кожен ставить свою ціну,бо у нас ринкова економіка. АМК совковими методами створює дефіцит.
1488 Показати IP 28 Листопада 2013 07:19
А амку нехай гнідаву нашу перевірить. Слабо? Ай то ж гроші файні дають. То краще по магазинах пошастати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus