USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна вплине на торгову ситуацію у світі?

25 Липня 2008 18:47
Україна є конкурентноспроможним торговим трейдером. І вона зможе вплинути на торгову ситуацію як у Європі, так і у світі. Про це під час урочисте засідання з нагоди професійного свята – Дня працівника торгівлі 25 липня розповів президент Волинської торгово-промислової палати Сергій Науменко, – інформує репортер «Волинських новин».
 
Ситуація в торговельній сфері за час незалежності суттєво змінилася на краще. За словами пана Науменка, на сучасному етапі розвитку торгівля вийшла на передові позиції у сфері послуг. «Це ніяк не можна порівняти з часами перших років незалежності, коли не було великого асортименту та можливості розвиватися й набирати оберти. Тепер же є можливість пишатися своїми досягненнями», – переконаний пан Науменко.
 
Волинська область межує з двома іноземними державами, одна з яких є членом Європейського Союзу. Україна також нещодавно вступила в СОТ. Ці фактори позитивно впливають на розвиток міжнародних торгових відносин. «У світі поступово наступає продовольча криза. Без перебільшення, в перспективі цьогорічний врожай дасть змогу зрозуміти, що країна стане трейдером продовольства на європейській та світовій арені», – наголосив президент ВТПП.
 
За словами Сергія Науменка, важливим у розвитку торговельного напрямку супермаркетів стало досягнення закінченого виробничого циклу. І це позитивно впливає на систему формування цін та створення власного циклу виробництва.
 
З нагоди професійного свята подяки та цінні подарунки отримали багато представників торговельної сфери Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus