USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Управління освіти Луцька виявило, що «комп’ютери від депутата» – задорогі

28 Грудня 2016 12:36
Після моніторингу ринку в управлінні освіти знайшли підприємців, які дешевше можуть поставити комп’ютерну техніку для шкіл, аніж фірма депутата Луцької міськради.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 16 сесії Луцької міської ради, 28 грудня.

Нагадаємо, цього тижня під час засідання цього бюджетної комісії з’ясувалося, що управління освіти планувало придбати обладнання для луцьких навчальних закладів не через електронну систему «Prozorro», а безпосередньо у фірми «Апельсин» - підприємства позафракційного депутата Луцької міськради Миколи Яручика.

Проте, члени комісії порадили управлінню освіти промоніторити ринок та розглянути інші цінові пропозиції.

Уже під час сесії начальник управління освіти Олег Гребенюк повідомив, що лише 27 грудня ввечері завершили розглядати цінові пропозиції від 12 потенційних постачальників. І обрали найкращі. Отож з’ясувалося, що серед тих, хто запропонував найвигідніші ціни, ТзОВ «Апельсин» немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
да Показати IP 28 Грудня 2016 12:55
а скільки тих кампутеров успєшно загнанно за минулі роки..тут маленьке припятствіє ..женя ткачук главний бпп порішає фракційцу..сантехмонтажі..напьорсточнікі.-ігральні..вот і фрахція..дарма що раніше то в ригів то в в тігіпкі...фрахція стартанула сразу..кієв має..вони процент та сваї мєсні тєми..перисиділи та папьорлі...
1941—45 Показати IP 28 Грудня 2016 15:08
Ж:д ванючій запукав- задню дав-Б:РАН
Діма Показати IP 28 Грудня 2016 15:30
Посадити треба ділка цього, шоб більше не виникало бжання намахати. Сумнівна персона цей Яручик
Ага Показати IP 28 Грудня 2016 16:00
Яручик і пішов у політику, щоб заробити. У його фірми продажі настільки низькі, що якби не тендери, то давно збанкрутував би, а так підмазав кому треба, і оборот пішов, гнати його треба, та і перевірку провести по даній закупівлі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus