USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Уряд попередив про другу хвилю кризи

23 Липня 2010 16:02
В уряді попередили: неправильно сидіти і чекати, доки криза омине Україну - криза буде і то вдвічі сильніша.

Про це інформує ТСН .

«Чи може бути друга хвиля кризи? Може бути. Я це вам хочу сказати як науковець-економіст. Ми не повинні чекати й думати, що ця хвиля нас омине, тому що вона може нас вдарити ще вдвічі сильніше, ніж інші країни, і до цього треба готуватися», - заявив на брифінгу 23 липня заступник міністра економіки Валерій Мунтіян.
Як відомо, роботодавці України прогнозують другу хвилю кризи восени. Вони відзначають, що це буде штучно створена владою друга хвиля кризи.
Відзначимо, що, згідно зі звітом, опублікованим міжнародним рейтинговим агентством Fitch Rating, друга хвиля рецесії торкнеться показників і рейтингів в секторі будівельних матеріалів, сталеварній галузі, хімічній галузі, технологічному секторі, автомобільній промисловості і медійному секторі, що фінансується за рахунок реклами, в Європі, Близькому Сході і Африці.
Раніше Світовий банк заявив, що подвійна рецесія не виключена в ряді країн Європи та світу, якщо інвестори втратять довіру при спробах впоратися зі зростанням боргу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
goodok Показати IP 23 Липня 2010 16:30
що таке криза? це коли влада не втримала економіку в пристойних, безпечних рамках. Що робить влада перед виборами? та що завгодно, аби показати, що тримає економіку в пристойних, безпечних рамках. Що таке вибори? останній іспит для влади, після якого будуть ДОВЖЕЛЕЗНІ КАНІКУЛИ. а що ми робим на канікулах? розслабляємся. Отож після ВИБОРІВ влада РОЗСЛАБИТЬСЯ, а економіка облупить кишені кожного українця. ГОТУЙТЕСЬ і не розслабляйтесь!
Terrazini до goodok Показати IP 23 Липня 2010 17:32
А що від того зміниться, що ми "не розслабимося"? Від нас хіба щось залежить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus