USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уряд відзначив нововолинський «Кроноспан»

30 Червня 2010 15:07
Кабінет Міністрів України за особливі досягнення у розбудові України нагородив урядовою Премією в номінації «За виробничі досягнення» генерального директора ТОВ «Кроноспан УА» Наталію Покінську.

Про це інформує прес-служба Нововолинської міськради .

На прес-конференції 30 червня керівник підприємства наголосила, що сприймає цю високу відзнаку, як досягнення всього колективу. Адже ТзОВ «Кроноспан УА» за п’ять місяців 2010-го реалізувало продукції на майже 107 мільйонів гривень, що становить 23,1 відсотка до реалізованої продукції усіма підприємствами міста. Не дивно, що підприємство є одним із основних наповнювачів місцевої казни.

До слова, середньомісячна заробітна плата на ТзОВ «Кроноспан УА» - найвища серед промислових підприємств міста.

За перший квартал нинішнього року в підприємство вкладено капітальних інвестицій на 1 мільйон 885 тисяч гривень, у тому числі в основний капітал -1 мільйон 845 тисяч.

Довідково:

Шість років тому у Нововолинську було створено ТОВ «Кроноспан-УА» - поки що єдину компанію австійської Групи Кроноспану в Україні. Це підприємство започаткувало свою діяльність на виробничих площах колишньої бавовнопрядильної фабрики.

Сучасна реконструкція разом із зведенням лінії з виробництва плити ДСП дає змогу застосовувати передові ресурсозберігаючі та екологічно безпечні технології для переробки низькосортної деревини та відходів деревообробної промисловості.

За відносно короткий проміжок часу введено в дію чотири лінії з ламінування плити ДСП загальною потужністю близько 12 мільйонів квадратних метрів на рік.

У процесі пусконалагоджувальних робіт перебуває лінія з виробництва стільниць. Кінцева мета - створення високоякісного виробництва сирої та ламінованої плити ДСП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Саша Показати IP 1 Липня 2010 10:21
Ага, нагородили. А про те, що весь Нововолинськ смердить запахом деревини і клею, про це вона мовчить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus