USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Уряд візьме багатомільйонний кредит для Укравтодору

29 Жовтня 2010 18:48
Міністр транспорту та зв'язку України Костянтин Єфименко заявив, що Кабінет міністрів України залучить 90 мільйонів доларів кредиту для Укравтодору.

«Прийнято постанову Кабінету міністрів про підтримку виділення для Укравтодору кредитних коштів у сумі 90 млн.дол. Це проект Світового банку, ЄБРР та Європейського інвестиційного банку. Починаючи з наступного року, протягом 2 років ці кошти підуть на будівництво розв'язок автодоріг на під'їздах до Києва у 30-кілометровій зоні. Ми будемо будувати мостові переходи над найбільшими трасами біля Києва», - розповів Єфименко, - пише Кореспондент.

У свою чергу прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що найближчим часом український уряд не планує залучати кредити, хоча не виключає такої можливості у майбутньому.

Так, за словами політика, уряд України наразі не веде жодних переговорів щодо можливості залучення кредитів у будь-яких банків.

«Наразі ми ні з ким не ведемо таких переговорів. Але ми не виключаємо такої можливості, все залежить від ринку», - пояснив прем'єр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus