USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Усі дорожні роботи в Луцьку можуть припинити

22 Липня 2014 16:16
Казначейство боргує Луцькраді більше 6 мільйонів гривень. Відтак, дорожники не отримали з міської казни 4 мільйони гривень, через що й припинили всі роботи. Поки, кажуть, тимчасово.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 22-го липня.

«Нам не проплатили більше 6 мільйонів гривень, понад 4 мільйони ми винні дорожникам. Вони вже місяць не працюють, бо немає за що купити пальне й усе інше. Якщо ж ситуація зміниться в кращу сторони й ми отримаємо кошти, то розрахуємося із фінансовими зобов’язаннями й дорожні роботи продовжаться. Гроші є, вони лише не виходять з казначейства. Якщо ж так буде продовжуватися й надалі, то роботи припиняться взагалі. Ви це повинні розуміти», - розповідає Романюк.

Однак він усіх заспокоює, мовляв, переживали і не такі події, переживемо і це.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
порада романюку Показати IP 22 Липня 2014 16:37
нехай романюк виставить на відкритий аукціон тих 6 "скорочених" автомобілів з автопарку міськради тоді і гроші на ремонт доріг знайдуться,бо з оглядом на сетуацію в країні ті кошти з казначейства взагалі непоступлять !а то бачте міські владці з якогось дива односторонньо вирішили просто так віддати ті "скорочені" легкові автівки комунальним підприємствам Луцька! Тобто,автомобілі та їх утримання лишаються при Луцькраді просто перекучувавши з одного гаража в інші!То яке ж це скорочення,коли це звичайна ротація?! Тепер ці автівки будуть возити дупи начальників комунальних підприємств?Чи в подальшому ці автівки тишком-нишком затусують по комунальникам,а потім шукай вітра в полі!
Церковна миша до порада романюку Показати IP 22 Липня 2014 17:12
Ремонт дороги проводиться за рахунок податку з власників трансортних засобів та, по-моєму, акцизу на бензин через субвенцію з державного бюджету. Кошти від продажу авто можуть бути спрямовані лише на відновлення основних фондів комунального майна міської громади або як субвенція до бюджету розвитку інших бюджетів.
Церковна миша до Церковна миша Показати IP 22 Липня 2014 18:20
Перепрошую. Друга частина мого коменту не зовсім вірна.
Лучанин Показати IP 22 Липня 2014 22:45
А що в Луцьку хоч якісь дорожні роботи розпочинали?? Кожень день їзджу містом, поліпшення дорожнього полотна не помітив, а ось нові ямище з'являються щотижня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus