USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В обласному бюджеті знайдуть кошти для електрифікації мікрорайону на Поліссі

11 Серпня 2015 16:49
Виділити з обласного бюджету 250 тисяч гривень на електрифікацію мікрорайону «Високе» у селі Люб’язь Любешівського району вже не вперше просить місцева сільська рада.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 11 серпня.

Люб’язівська сільська рада просила 250 тисяч гривень для будівництва лінії 10 кВ протяжністю два кілометри для електрифікації житлового мікрорайону «Високе». Ще торік комісія не підтримала таке звернення, запропонувавши розробити інвестиційний план електрифікації мікрорайону за рахунок коштів територіальної громади, власників земельних ділянок та інших джерел.

Як стало відомо, 250 тисяч гривень вистачить лише на частину робіт, загальна вартість яких становить до 600 тисяч гривень. Під час засідання лунали думки про те, що фінансування потрібно покласти на районний бюджет та забудовників (у мікрорайоні планують будуватися до сотні осіб).

Після дискусії члени комісії дійшли згоди щодо виділення 125 тисяч гривень для електрифікації мікрорайону. Своєю чергою, голова ОДА просив голову сільської ради відзвітувати про те, наскільки громада готова долучитися до цього своїми коштами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 11 Серпня 2015 18:03
Лінію побудують за кошти селян і бюджету,а купони будуть стригти Ахметови і Григоришини.Одним словом побудуймо за свої гроші магазин,щоб підпрємець заробляв на нас гроші.А де ж народні депутати.де законодавство?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus