USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україні в обіг увійшли нові пам’ятні монети

14 Травня 2016 12:49
В Україні в обіг увійшли пам’ятні монети "Пам`яті жертв геноциду кримськотатарського народу", - інформує НБУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також Національний банк України висловив свою підтримку українській співачці Джамалі, що зараз представляє Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2016 з піснею "1944", яка присвячена примусовому виселенню з рідних земель кримськотатарського народу.

Нагадаємо, українка Джамала впевнено пройшла до фіналу, зі сльозами на очах виконавши композицію "1944" про депортацію кримських татар під час Другої світової війни. На прес-конференції після півфіналу вона сказала журналістам: "Пісня присвячена всім кримським татарам, всім українцям, моїй країні". Сильний голос, емоційне виконання і ефектна, без надмірностей презентація зробили свою справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus