USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В автогосподарстві Волиньради не платять зарплати

13 Липня 2011 17:22
Заборгованість із зарплати у Луцьку зменшилась, однак стало більше підприємств-боржників.

Про це 13 липня розповів заступник Луцького міського голови Василь Байцим під час засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати, - пише ВІП.

За словами чиновника, станом на 1 липня заборгованість із заробітної плати на підприємствах Луцька становила трохи більше, ніж п’ять мільйонів гривень, зменшившись протягом червня на двісті тисяч гривень.

Збільшилася кількість підприємств-боржників – до тринадцяти. До списку приєднались «Автогосподарство Волинської обласної ради» (33,9 тисячі гривень заборгованості) і Волинський інститут міжрегіональної академії управління персоналом (59,2 тисячі гривень).
Станом на 1 липня заборгованість зменшили у Луцькому військовому лісництві, товаристві «Каскад-Транспорт», торговому домі «Луцьккондитер» та у дочірньому підприємстві «Мостозагін №60».

Проте нарощувати борги продовжують «Свемон-Волинь», «Візар» та «Каскад-Продакшн». Щодо останнього підприємства, то його директор у розшуку і вже відкрита кримінальна справа.

У мерії прозвітували, що у Луцьку зменшується кількість підприємств, які виплачують середню заробітну плату меншу за мінімальну. Якщо у січні їх налічувалось 58, то у травні – 29.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus