USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В «енергетичного директора» на Волині знайшли документи фіктивних фірм

15 Лютого 2011 11:07
В автомобілі директора волинської компанії, якого підозрювали в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах, податківці вилучили список ділових партнерів, у якому були дві фірми із сумнівною діловою репутацією.
У ході операції «Бюджет» в рамках розслідування кримінальної справи співробітники волинської податкової міліції отримали дозвіл суду та санкцію прокуратури на обшук, - повідомили в УПМ ДПА у Волинській області.
Нагадаємо, на час порушення кримінальної справи податківці вже володіли інформацією, що свідчила про фіктивність договорів ТОВ на ремонт газопроводу на Буковині.
Втім, правоохоронці вирішили вивчити особливості господарювання цієї компанії уважніше, оскільки за виявленими фактами проглядалися не менш сумнівні господарські операції.
Шукаючи оригінали ділових паперів під час обшуку в приватному помешканні та легковій машині керівника, а також в приміщенні фірми, податківці виявили мобільний офіс в автівці директора.
Ноутбук, печатки та оригінали документів вилучили.
У списку ділових партнерів ТОВ, про що переконували вилучені оригінали ділових паперів, – дві фірми із надто сумнівною діловою репутацією.
Обидва фіктивні підприємства – ланки двох різних конвертаційних центрів, – наполягають в управлінні податкової міліції ДПА у Волинській області. Для того, щоб знешкодити діяльність одного із них, створено міжрегіональну слідчо-оперативну групу, до складу якої увійшли співробітники податкової міліції Волині.
Відтак вилучені на Волині документи із мобільного офісу «енергетичного директора» – ще один показовий факт у справі незаконної конвертації готівки конвертцентром всеукраїнського масштабу.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Надія В. Показати IP 15 Лютого 2011 11:16
Все вони шукають, а хто і коли вже за них візьметься? Вони що святі ? Що мало деруть з підприємців? Подивіться їм у вічі. Вони за ЦЕ все вирішать....Чи не так?
Читач Показати IP 16 Лютого 2011 00:20
Мені цікаво у кого на коліні журналіст писав цю статтю??? Мабуть, при демократичній пресі треба було б і у цього підприємця запитати думку про дану ситуацію, а не тут оди правоохоронним органам виписувати!!! Думаю читачам було б цікаво почути обидві сторони!!! Якщо буде так і далі бездарно надаватись інформація, то даний сайт нікому цікавий не буде!!! Кожен бізнесмен, мент і журналіст в Україні знає, хто створює і кришує фіктивні фірми!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus