USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В інтернет-магазинах уже можна купувати товари в розстрочку

27 Листопада 2013 14:16
Клієнти українських інтернет-магазинів тепер зможуть купувати будь-які товари в розстрочку, оплачуючи на сайті тільки частину покупки. ПриватБанк запустив революційну технологію онлайн-розстрочки «Оплата частинами», яка дає можливість миттєво оформляти безпроцентні кредити безпосередньо на сайті продавця. Як повідомили в банку, онлайн розстрочка вже працює в MOYO і 5ok, а до кінця року оплата частинами буде доступна клієнтам більшості популярних інтернет-магазинів.

«Купувати товари в розстрочку в Інтернеті тепер так само просто, як розплачуватися пластиковою картою. Не потрібно жодних довідок, документів і погоджень, оформлення кредиту займає півхвилини, - розповів заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Наявність кредитного сервісу дозволить інтернет-магазинам збільшити товарообіг на 30%. При цьому для старту продажів в розстрочку достатньо подати заявку на підключення до сервісу в Приват24» .
Щоб купувати в розстрочку в Інтернеті, достатньо вибрати товар на сайті магазину, спосіб його доставки і форму розрахунку «Оплата частинами». Далі залишається вказати кількість щомісячних платежів, ввести дані своєї пластикової картки і підтвердити згоду з умовами програми «Оплата частинами». Після підтвердження операції СМС-паролем банк повідомляє про можливість оформлення розстрочки і перерахування з картки першого платежу. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця буде безкоштовним.

В інтернет-магазинах для підключення кредитного сервісу достатньо відправити заявку до Приват24 для юросіб (меню «Послуги» / «Оплата частинами»). Потім з клієнтом зв'яжуться фахівці банку, які допоможуть підключити сервіс, налаштувати і протестувати його роботу. Уся процедура підключення до інтернет- продажів в розстрочку займає не більше трьох робочих днів.

Сьогодні до «Оплати частинами» підключені більше 22000 торгових точок, серед яких - найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus