USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

В Україні дорожчають автомобілі

28 Червня 2010 10:38
Найближчим часом ціни на автомобілі в доларовому еквіваленті повернуться на докризовий рівень, тому що запаси автомобілів минулих років, які продавалися зі знижкою, вже закінчуються.

Такий прогноз робить керівник департаменту продажу ТОВ «НІКО-Україна» Світлана Колесникова, - пишуть «Подробиці».

«Нині спостерігається переломний момент: залишки складів будуть розпродані найближчим часом, і ми побачимо повернення цін на докризовий рівень», - повідомила Колесникова.

За її словами, найнижчі ціни фіксувалися в 2009 році, тому інвестиції в склад дозволяли довго утримувати вартість автомобілів. «У міру зниження складських запасів імпортери змушені піднімати вартість авто, так як фактично її піднімає виробник», - пояснила вона.

Колесникова зазначила, що перші місяці 2010 автомобільний ринок України показував позитивне зростання. Крім того, збільшилася кількість кредитних програм, і знизилися процентні ставки за ними. На її думку, все це свідчить про те, що подальшого скорочення ринку не буде.

Проте маркетинг-директор Групи компаній «АІС» Юлія Птіцина вважає інакше: продажі, у порівнянні з минулим роком, ще більше впадуть. «Наш прогноз - 150 тисяч автопродажів (іномарки плюс авто вітчизняного виробництва), що на 12% нижче за торішній показник. Ринок стабілізується. Компанії будуть вести свою маркетингову політику без цінових воєн».

Якщо в минулому році в Україні було реалізовано 119,6 тисячі легкових іномарок, то за чотири місяці 2010 року - 32,5 тисячі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Скептик Показати IP 28 Червня 2010 12:55
Не буде жодної принципової зміни, допоки не повернеться кредитування. Без цього ніхто автомобілів масово купувати не буде. Прогнозуй не прогнозуй
Евгений Показати IP 28 Червня 2010 15:04
"Крім того, збільшилася кількість кредитних програм, і знизилися процентні ставки за ними" - Это что, у нас действительно происходит? Что-то не могу вспомнить где такое случилось...
Man Показати IP 28 Червня 2010 18:34
Це дибільна країна і дебіли нею правлять!Хай самі сідають на свої долбані ланоси і деу.Чому люди не можуть їздити на нормальних авто так як в Європі?Чому ми повинні платити захмарне мито за авто?треба вже за вила братися і валити ту долбану владу...
abiditeTeta Показати IP 31 Травня 2011 15:15
Мир автомобилей. Самые полезные автоновости и новости из мира машин.
Ocacalle Показати IP 26 Листопада 2012 15:52
Немецкие дренажные каналы ACO - Придверные решетки ACO. придверные решетки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus