USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Україні за газ розраховуватимуться векселями

14 Жовтня 2013 18:24
15 листопада усі енергопостачальні компанії підпишуть угоду про вексельні розрахунки. Про це під час імпровізованої прес-конференції повідомив перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко.

За цим механізмом проплат держава розраховується з енергопостачальними компаніями векселями. Вони, своєю чергою, за ці цінні папери купують блакитне паливо у НАК «Нафтогаз України». А вже згодом «Нафтогаз» переводить їх у готівку в Нацбанку», − розповів Олександр Башкаленко.

Це знівелює різницю у тарифах за опалення. Нагадаємо, саме через цю різницю Волинь заборгувала НАК «Нафтогаз України» 60 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
clock Показати IP 15 Жовтня 2013 10:17
В Луцьку сволоцюги підняли тариф за обслуговування будинків на 50%.За трикімнатну квартиру треба заплатити 130грн (і це невідомо за що!!!) , що більше ніж за газ , гарячу та холодну воду , вивіз сміття та водовідведення разом взяті. Виродки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus