USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Раді навіть не розглядали вибори за відкритими списками

12 Серпня 2014 11:50
Депутати не змогли включити до розгляду у ВР жодного проекту змін до виборчого законодавства, керівники фракцій пішли на консультації.

Про це заявив спікер Верховної Ради Олександр Турчинов, - інформує Українська правда.

Всі п’ять законів впроваджували голосування згідно з відкритими списками. Найбільше - 200 голосів набрав проект Соболєва. Голоси не надавали фракції Партії регіонів, "Економічний розвиток" та "За мир та стабільність". Всі ці депутати є вихідцями з ПР.

Після того, як жоден з законопроектів не набрав достатньої кількості голосів для розгляду у парламенті, Турчинов оголосив перерву і запросив лідерів фракцій на консультації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
моня Показати IP 12 Серпня 2014 12:32
Ця рада нічого не прийме, Порошенку необхідно просто розігнати їх, швидко Конституційну Асамблею Закон про Вибори,нормальний, прозорий закон..і термінові вибори..Інакше тупо виберуть тих самих..
Анонім Показати IP 12 Серпня 2014 14:45
Якою б не була Партія регіонів, вона представляє інтереси певної кількості громадян, і не малої. Теж саме і КПУ. І з громадянами тими треба теж рахуватись - адже слоган "Україна єдина" ніхто не відміняв. А провести вибори зараз - це обрати однобокий парламент, який буде просто "ручним" і ліпити з нього можна буде всяке.... Так і до "диктатури буржуазії " можна дійти.
немо Показати IP 12 Серпня 2014 14:49
Сидять сепаратисти-дармоїди і бояться за власну шкуру. Пішли торгуватися з пастором про виборче право.А чого ж, хай проголосують про заборону вибиратися тим, хто вже не одні штани там протер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus