USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Верховна Рада виділила селянам додаткові кошти

24 Вересня 2008 18:23
Сьогодні, 24 вересня, Верховна Рада України затвердила зміни до Держбюджету-2008, згідно з якими для підтримки сільського господарства передбачено ще 1,715 мільярда гривень.  Про це в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» розповів народний депутат України, член фракції БЮТ Віктор Олійник.
За словами пана Олійника, понад 1,7 мільярда гривень сільське господарство України отримає ще цьогоріч. Левова частка цих грошей – 1 мільярд – піде на  продовження закупівлі зерна для Держрезерву.
Ще 350 мільйонів гривень спрямують на дотації тваринництву (зокрема за 1 кілограм великої рогатої худоби доплачуватимуть замість 1,9 гривні до 2,9, а свинини – з 1,4 гривні до 2,15).
Окрім того, 50 мільйонів гривень із цих коштів спрямують на підтримку фермерських індивідуальних господарств, а 250 мільйонів – на здешевлення кредитів.
Важливим моментом, за словами пана Олійника, є те, що цьогоріч на виконання державної програми «Ліси України» виділено 70 мільйонів гривень (у минулих роках на неї не надійшло жодної гривні). Ці гроші дозволять лісопідприємствам комунальної власності, яких на Волині є чимало, вести свою діяльність, – переконаний він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus