USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відомості з Державного земельного кадастру можуть бути безплатними

24 Вересня 2013 07:10
Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин рекомендує Парламенту прийняти за основу законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про Державний земельний кадастр» щодо скасування плати за внесення відомостей до Державного земельного кадастру та змін до них». Пише Аграрний сектор України з посиланням на Урядовий портал.

Прийняття запропонованих змін до Закону сприятиме зменшенню фінансового навантаження на фізичних та юридичних осіб, оскільки адміністративні послуги в частині внесення відомостей до Державного земельного кадастру та змін до них здійснюватимуться на безоплатній основі.

Планується також визначити, що за надання відомостей з Державного земельного кадастру справляється плата, водночас надання відомостей з Державного земельного кадастру за зверненням Верховної Ради АР Крим, Ради міністрів АР Крим, органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування здійснюється безоплатно.

Законопроект містить норму, відповідно до якої Уряд має встановлювати перелік, розміри, порядок стягнення такої плати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus